احساس موزیک تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و در ساماندهی به ثبت رسیده است.

نتایج آرشیو " احساس موزیک "

آغاز بارش برف سنگین از هفته ی آینده در کشور

برف سنگین تا دو هفته دیگه به ایران میرسد

گزارش هواشناسی، امروز همچنین در برخی نقاط همدان، مرکزی، قم، ارتفاعات البرز مرکزی و غرب سواحل دریای خزر، بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

فردا (پنجشنبه) در برخی نقاط استان‌های هرمزگان، کرمان، جنوب یزد و سیستان و بلوچستان بارش پراکنده، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

جمعه در غالب مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود.

شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در مناطقی از غرب و شمال غرب بارش برف و باران آغاز خواهد شد.

یکشنبه با نفوذ این سامانه به داخل کشور در نیمه غربی بارش ادامه خواهد داشت.

افزایش غلظت آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا پایان هفته تداوم خواهد داشت.

چهارشنبه دریای خزر و از چهارشنبه تا جمعه خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران قسمتی ابری تا ابری همراه با غبار صبحگاهی، گاهی وزش باد و بارش پراکنده است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۰ و کمینه دمای آن به پنج درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید.

 

کادوی میلیاردی زهرا رحیمی دختر 16 ساله تکواندوکار به پدرش

کادوی میلیاردی زهرا رحیمی دختر 16 ساله تکواندوکار به پدرش

زهرا رحیمی، دختر 16 ساله تکواندوی ایران که در بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس با وجود اینکه عنوان جوان‌ترین عضو کاروان را یدک می‌کشید، توانست با درخشش خود مدال نقره پاراتکواندو را کسب کند، حالا بعد از گذشت چند ماه با یک اقدام هیجان‌انگیز مورد تحسین خیلی از مردم قرار گرفته است.
این دختر جوان تکواندوی ایران که بابت کسب مدال نقره پارالمپیک 2024 پاریس از کمیته ملی پارالمپیک 1.5 میلیارد و از وزارت ورزش 4 میلیارد پاداش دریافت کرده، در آستانه روز پدر سورپرایز بزرگی را برای پدرش داشته است.

روز گذشته زهرا رحیمی ویدیویی را روی اینستاگرامش منتشر کرد که نشان می‌داد او با جوایزی که دریافت کرده، برای پدرش یک تریلی خریداری کرده و در آستانه روز پدر توانسته پدرش را با این هدیه سورپرایز کند.

قیمت جدید فروش گوشی آیفون 15 و 16 در بازار

قیمت جدید فروش گوشی آیفون 15 و 16 در بازار

قیمت جدید فروش گوشی آیفون 15 و 16 در بازار

گوشی‌های اپل در ایران به دلیل محدودیت‌های واردات و تحریم‌ها، معمولاً با قیمت‌های بالایی عرضه می‌شوند. با خواندن این گزارش از آخرین قیمت ‌ای آیفون ۱۵و ۱۶ در بازار ایران مطلع می‌شوید.

آیفون ۱۶ پرومکس، جدیدترین شاهکار اپل، با طراحی شیک، دوربین‌های بی‌نظیر و عملکردی فوق‌العاده، استانداردهای جدیدی را برای گوشی‌های هوشمند تعریف می‌کند. اگر به دنبال بهترین عملکرد و عکاسی حرفه‌ای در یک گوشی هوشمند هستید، آیفون ۱۶ پرو مکس بهترین گزینه است که تمام انتظارات شما را برآورده می‌کند.

قیمت آیفون ۱۶ پرومکس رجیستر شده با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت در بازار ایران حدود ۱۵۱ میلیون تومان و قیمت آیفون ۱۶ پرو – ۲۵۶ گیگ رجیستر شده حدود ۱۳۸ میلیون تومان می باشد.

برای خرید گوشی های آیفون ۱۶ بدون هزینه رجیستر، بسته به مدل و ظرفیت رم آن باید هزینه های مختلفی را پرداخت کنید که به شرح جدول زیر می باشد.

دنیای اقتصاد قیمت گوشی های آیفون ۱۶ و ۱۵ در بازار موبایل ایران را بررسی کرده است

قیمت جدید فروش گوشی آیفون 15 و 16 در بازار

احتمال افزایش مجدد قیمت خودرو در کارخانه

احتمال افزایش مجدد قیمت خودرو در کارخانه

احتمال افزایش مجدد قیمت خودرو در کارخانه

در نخستین همایش قطعه‌سازان زنجیره تامین خودروسازی نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی ضمن نقد شرایط فعلی خودروسازان کشور، بر اینکه قیمت خودرو نیاز به بازنگری دارد، عنوان کرد که خودروسازان (به‌ویژه خودروسازان خصوصی) در این زمینه نباید کف جامعه را فراموش کنند.

صبح امروز (شنبه) نخستین همایش قطعه‌سازان زنجیره تامین ، با حضور قطعه‌سازان بزرگ، فعالان صنعت قطعه، نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس، دبیر انجمن خودروسازان و…. برگزار شد.

سید جواد حسینی‌کیا- نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی- در این نشست، در واکنش به این موضوع که بعضاً قیمت قطعات چینی از قیمت قطعات تولید داخل، ارزان‌تر تمام می‌شود و بسیاری از خودروسازان هم به این سمت حرکت می‌کنند که قطعات مورد نظر خود را از چین تامین کنند و در حقیقت چینی‌زده شده‌اند، اظهار کرد: اینکه قطعات از کشورهایی همچون چین وارد می‌شود یا بعضاً برخی از همین قطعات تولید داخل با بسته‌بندی‌های دیگری وارد کشور می‌شوند، در شرایطی که ما به این فعالان داخلی که در تامین زنجیره تلاش می‌کنند، دلمان قرص و محکم‌تر است. بنده ۴۵ درصدی که بعضاً قطعات داخلی گران‌تر از نمونه چینی خریداری می‌شود را نتوانستم هضم کنم؛ چراکه برای واردات یک قطعه، ما باید حداقل از سه ماه قبل، پول را واریز کنیم و دو- سه ماه هم طول می‌کشد تا قطعه‌ وارد شود؛ با وجود کمبودهای ارز و منابع موجود، با یک حساب سرانگشتی، هزینه‌ها در اصطلاح سربه‌سر خواهد شد و شاید قطعه‌ساز داخلی در واقع متحمل ضرر هم بشود. بر این اساس به نظر بنده، چنانچه به همان تامین‌کننده داخلی دل ببندیم، می‌توان بهتر کار را پیش برد.

وی افزود: نکته دیگری که پیشنهاد دارم برای فعالان صنعت قطعه‌سازی کشور این است که قریب به هفت هزارهزار میلیارد تومان نقدینگی جامعه است که در واقع نقدینگی دو تا سه درصد، تورم ایجاد می‌کند؛ برای این نقدینگی باید شما فعالان صنعت قطعه‌سازی برنامه داشته باشید. مگر نمی‌گوییم بهشت سرمایه‌گذاری در سه بخش است؟! این نقدینگی مالی، ظرفیتی است که می‌توانید مدلی برایش پیدا کرده و این نقدینگی را از کف بازار جمع کنید؛ در این صورت تلاطم‌هایی که در بازار ارز، سکه، طلا و مسکن و… هست، به‌تبع کاهش پیدا خواهد کرد. این نقدینگی هم سمت تولید و اشتغال در صنعت می‌رود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که در حقیقت نیاز است در عرصه صنعت خودرو فکری برای آن شود، بحث قانون هوای پاک است؛ بر اساس قوانین، برای صنعت خودرو، به‌طور مثال قانون هوای پاک مطرح است؛ در حال حاضر موضوع استانداردهای ۸۵گانه اجباری است که در آینده بسیار نزدیک، به ۱۲۰گانه تغییر پیدا خواهد کرد؛ اجرای این الزام نیازمند این است که از همین حالا، این آمادگی را داشته باشیم تا بعداً دچار چالش نشویم و بگوییم که نمی‌دانستیم و برایش برنامه‌ای نداشتیم.

حسینی‌کیا تاکید کرد: ما حتی باید جلوتر از برخی کشورهای توسعه یافته هم فکر کنیم؛ خوشبختانه نیروی انسانی ماهر، متخصص و آگاه در این کشور فراوان است که بخشی از آن‌ها را شما فعالان صنعت قطعه‌سازی، به کار گرفته‌اید.

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: صحبت‌های عالمانه می‌شود، اما چرا صنعت خودروسازی دولتی ما امروز نتوانسته از برخی خودروسازان بخش خصوصی پیشی بگیرد. نگاه دولت نسبت به عرصه صنعت و مخصوصاً خودرو باید نگاه سیاست‌گذاری باشد؛ نگاه سیاست‌گذاری با تعرفه واردات اعمال می‌شود و هر کجا که دیده شد تولیدکننده به نفع مردم تولید می‌کند، تعرفه واردات را بالا ببرد و هرکجا که به نفع مردم نبود و رقابت‌پذیری کنار رفت، مسائل آلایندگی دچار چالش شد و…، موضوعات تعرفه واردات به میان آید. اکنون به جایی رسیدیم که به واردات خودرو کار کرده تن داده‌ایم؛ نباید در واقع این اتفاق می‌افتاد اما شرایطی در کشور حاکم شد که به این سمت رفتیم؛ به نظر بنده نیازمند این هستیم که خودروسازان و قطعه‌سازانی که در این زمینه تلاش می‌کنند، با افزایش تولید و ظرفیت، نیاز داخل را تامین کنند.

حسینی‌کیا ادامه داد: در سال حدود یک میلیون و ٧٠٠ هزار دستگاه نیاز داخل و تقاضاست، اما عرضه‌ای که به بازار صورت می‌گیرد، نهایتاً یک میلیون و ۱۰۰ تا ٢٠٠ هزار دستگاه است؛ بنابراین متناسب با تقاضا، عرضه انجام نمی‌شود؛ بحث قیمت خودرو یک موضوع جدی است، اما باید کف جامعه را هم لحاظ کنیم. متاسفانه اکنون خودروهای در بخش خصوصی فقط برای یک قشر مرفه تولید می‌شود؛ این مهم یکی از موضوعاتی است که بایستی خودروسازان خصوصی در نظر داشته باشند و نسبت به یکدیگر در تولید خودروهای اقتصادی در کنار خودروهایی که نیاز روز جامعه است، پیشتاز باشند. در حقیقت این‌ مهم یک مجموعه‌ خودروسازی را ممتاز از مجموعه‌های دیگر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: کار خوبی که برخی شرکت‌های خودروساز انجام داده‌اند، بحث تحقیق و توسعه (R&D) است که گفته شد در این حوزه توسعه حدود سه درصدی وجود دارد که به نظر بنده، بسیار کار ارزشمندی است؛ چراکه در کشورهای پیشرفته و در حوزه تولید خودرو، شرکتی همچون بنز و.. تا سه درصد در این حوزه تمرکز می‌کنند. ما تاکنون به ٠.۵ درصد هم نرسیدیم؛ اما اینکه این تحقیق و توسعه به سه درصد برسد، بسیار کار ارزشمندی است.